Blogul lui gctinvalentin

Piturca vine la Craiova

Piturca  vine la Craiova si vrea să aducă la Craiova  şase jucători noi pînă pe 10 septembrie, atunci cînd se închide perioadă de transferuri.

Cinci nume sînt din Ghencea! Este vorba despre jucători pe care Piţi i-a adus în cele două luni cît a stat la Steaua: ex-gorjenii Stanca (30 de ani) şi Păcurar (28 de ani), Dorel Stoica (31 de ani) plus bulgarii Anghelov (32 de ani) şi Todorov (29 de ani).
Una dintre principalele condiţii puse de Piţurcă lui Mititelu la negocieri este aceea de a plăti în următoarele zile toate restanţele către jucători. Este vorba de rate contractuale neachitate de două – trei luni care însumează aproximativ 700.000 de euro. Patronul oltean a  cerut un răgaz pentru a se împrumuta şi pentru a achita datoriile.

Victor Piţurcă urma să ajungă aseară, cel tîrziu azi, în Bănie. Dacă antrenorul şi Adrian Mititelu vor pune pe hîrtie ce au stabilit în timp util, Piţi şi staff-ul său se vor implica din această seară la echipă şi vor pregăti partida cu Sportul. La insistenţele lui Mititelu, Piţurcă a fost la un pas să-şi trimită oamenii la antrenamentul de ieri al craiovenilor. Ex-selecţionerul şi-a ţinut în stand-by oamenii din staff pînă spre seară, dar nu le-a dat semnalul: „Nu s-a finalizat, amînăm”.

Anunțuri

Filed under: Fotbal, , , , , , , ,

One Response

  1. […] Piturca vine la Craiova Wed Aug 25, 2010 14:36 pm Piturca  vine la Craiova si vrea să aducă la Craiova  şase jucători noi pînă pe 10 septembrie, atunci cînd se închide perioadă de transferuri. Cinci nume sînt din Ghencea! Este vorba despre jucători pe care Piţi i-a adus în cele două luni cît a stat la Steaua: ex-gorjenii Stanca (30 de ani) şi Păcurar (28 […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

DIAGNOZA AUTO 0727311949 Check Google Page Rank Partener Publisite.ro

SCHIMB DE BANNER

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copiaza acest cod pe site-ul tau.

Blogmoney

toateBlogurile.ro QuickMall.ro

De unde sunt ei

%d blogeri au apreciat asta: