Blogul lui gctinvalentin

Bucurestiul metropola

               Asa va arata Bucurestiul pe harta.

Ma uitam pe Realitatea mai acum cateva zile….si mare agitatie la o emisiunea ce avea ca subiect de dezbatere Zona Metropolitana cum va fi…cum va arata..cum se va integra…cum..cum… cum…multe de cum…oamenii nu mai pot sa duca saracia asta in spate cu salarile si pensile mizere si la astia le ardea sa se certe pe subiectul Z.M.

In viitorul apropiat (2210)Bucurestiul va fi transformat intr-o metropola adevarata va disparea sectoarele si comunele din Ilfov si vor face parte din metropola.

Zona Metropolitana(Z.M.) va fi compusa din 62 de localitatii,majoritatea oraselor si comunelor care sunt la maxim 40 de km de centrul orasului vor face parte din Z.M.

Pentru ca acest oraş să ajungă o metropolă în adevăratul sens al cuvântului trebuie în primul rând ca infrastructura existentă  să fie considerabil îmbunătăţită.

Stau eu si ma gandesc asa…de prin 2002-2003 tot se dezbate subiectul asta pe hartie cu Zona Metropolitana dar totul la nivel pe hartie poate nici acolo nu stau bine…dar sa se apuce sa imbunatateasca infrastructura si multe multe alte lucruri cred ca noi care avem 25-30 de ani nu o sa apucam sa vedem acest lucru,mai ales ca am fost si suntem loviti de aceasta criza numita ,,epidemia lui base”…e greu frate…..intradevar este un lucru bun si benefic pentru toata lumea….dar e greu…daca nu imposibil in aceste vremuri…

Anunțuri

Filed under: Stiri, , ,

3 Responses

  1. […] Bucurestiul metropola Wed Jul 28, 2010 22:42 pm                Asa va arata Bucurestiul pe harta. Ma uitam pe Realitatea mai acum cateva zile….si mare agitatie la o emisiunea ce avea ca subiect de dezbatere Zona Metropolitana cum va fi…cum va arata..cum se va integra…cum..cum… cum…multe de cum…oamenii nu mai pot sa duca saracia asta in spate cu salarile si pensile mizere si la […] […]

  2. just eddy spune:

    pai prin 2003 incepu sa circule zvonu, 2010 parca apare ceva mai serios pe hartie, 2017 o sa se auda si ceva de un plan mai concret iar prin 2024 poate ca se va vedea si inceputu proiectului intr`un mod mai serios :))

    • marian spune:

      intai sa avem infrastructura corespunzatoate ,apoi ne gindim la METROPOLA. Civilizatia oamenilor nu mai vorbesc .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

DIAGNOZA AUTO 0727311949 Check Google Page Rank Partener Publisite.ro

SCHIMB DE BANNER

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copiaza acest cod pe site-ul tau.

Blogmoney

toateBlogurile.ro QuickMall.ro

De unde sunt ei

%d blogeri au apreciat asta: