Blogul lui gctinvalentin

Daniel Negreanu

Jucatorii renumiti de poker

Daniel Negreanu unul dintre cei mai renumiți jucători de poker din lume, a început să joace poker la vârsta de 21 de ani. Un jucător de turnee de poker care nu pierde decât foarte rar, Daniel Negreanu participă la cele mai importante jocuri cash din lume.

Jucător de origine română, Negreanu s-a născut în Toronto, Ontario, Canada căci părinții săi, copleșiți de lipsuri, au plecat din România undeva în anii ’70, stabilindu-se definitiv în Canada. Acesta întelege și vorbește în română, deși nu a vizitat țara de origine decât o singură dată, pe când avea 10 ani. Îi place mămăliga, îndeosebi cea făcută de mama sa.

Nu a absolvit facultatea deoarece și-a urmat visul de a deveni jucător de poker profesionist și a plecat în Las Vegas la vârsta de 21 de ani. A început să câștige sume consistente la 23 de ani, iar câștigurile sale din turnee de poker depășesc $8,400,000. În prezent locuiește în Las Vegas, Nevada, cu soția sa, Lori Lin Weber.

Cariera profesionistă de poker

În ceea ce privește portofoliul său, trebuie să spunem că acesta este mai mult decât impresionant: a câștigat două turnee World Poker Tour, două brățări World Series Of Poker, și s-a calificat la 11 main eventuri. În 1997, a câștigat două finale World Poker la Foxwoods, iar în 1998 a devenit cel mai tânăr câștigător al unei brățări World Series Of Poker din istorie, record pe care l-a deținut până în 2004. Românul născut în Canada a fost desemnat Jucătorul Anului în 2004.

În același an a fost cooptat de Wynn Las Vegas, însă a renunțat la colaborarea cu aceștia deoarece nu i se permitea să joace pe mize mari. De-a lungul anilor, a apărut în numeroase showuri de poker precum Late Night Poker, High Stakes Poker și Ultimate Poker Challenge. A scris peste 100 de articole pentru Card Player Magazine. Are o carte intitulată „Daniel Negreanu’s Power Hold’em Strategy” include analiza tuturor aspectelor jocului Texas Hold’em apărută în 2007. Online, îl puteți găsi pe Daniel Negreanu pe camera de poker online PokerStars, el făcând parte din echipa de jucători profesioniști a acestora, cu nickname-ul KidPoker.

Respectuos, glumeț, popular, o fire prietenoasă în viața de zi cu zi, Daniel Negreanu este foarte agresiv la masa de joc. Joacă dur și toată lumea îi cunoaște stilul agresiv de joc. Știe cum să folosească toate informațiile pe care le află în avantajul său și consideră că are succes întocmai datorită capacității sale de a-și citi adversarii. Atunci când joacă, este mai preocupat de reacțiile jucătorilor decât de cărțile pe care le dețin aceștia. Toți cei care l-au văzut jucând consideră că stilul său este totodată instructiv și distractiv, iar Daniel Negreanu pare să se distreze de minune de fiecare dată când joacă. În ceea ce privește alți jucători de poker, Negreanu mărturisește că-i admira pe Jennifer Harman, Phil Ivey și Ted Forrest.

Unul dintre personajele de bază din lumea jucătorilor profesioniști de poker, Daniel Negreanu încearcă să schimbe felul în care poker-ul este perceput de societate și, împreună cu alți jucători profesioniști, susține promovarea jocurilor corecte și competitive. Se implică în toate activitățile care au legatură cu jocul de poker și nu pierde niciodată șansa de a vorbi în numele comunității de poker, promovând în permanență un joc a cărui popularitate a luat proporții în ultimii ani.

Anunțuri

Filed under: Poker, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

DIAGNOZA AUTO 0727311949 Check Google Page Rank Partener Publisite.ro

SCHIMB DE BANNER

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copiaza acest cod pe site-ul tau.

Blogmoney

toateBlogurile.ro QuickMall.ro

De unde sunt ei

%d blogeri au apreciat asta: